top of page
  • Writer's picture

Fibreplex vs Olaplex…

Updated: Mar 13, 2023



Αναμέτρηση σώμα με σώμα.


Το "Fiber Plex" και το "Olaplex" είναι και τα δύο συστήματα περιποίησης μαλλιών που στοχεύουν στην προστασία των μαλλιών από τη φθορά που προκαλείται από χημικές θεραπείες όπως η βαφή, η περμανάντ και το ίσιωμα.


Το "Fiber Plex" είναι μια σειρά περιποίησης μαλλιών που αναδομεί και ενισχύει τις ίνες της τρίχας, αποκαθιστά την ελαστικότητα και αποτρέπει το σπάσιμο. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται ως σύστημα δύο μερών: ένα bond builder που αναμειγνύεται με βαφή μαλλιών ή το ντεκαπάζ για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά και ένα συγκρατητικό bond που χρησιμοποιείται μετά τη βαφή ή το ξάνοιγμα για τη διατήρηση της ακεραιότητας των μαλλιών.


Το "Olaplex" είναι μια άλλη σειρά περιποίησης μαλλιών που έχει επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά κατά τη διάρκεια χημικών θεραπειών. Λειτουργεί επιδιορθώνοντας τους δισουλφιδικούς δεσμούς στα μαλλιά, οι οποίοι σπάνε κατά τη διαδικασία βαφής ή ξανοίγματος. Το Olaplex χρησιμοποιείται συνήθως ως σύστημα τριών μερών: τα δύο πρώτα βήματα γίνονται στο κομμωτήριο κατά τη διαδικασία βαφής ή ξανοίγματος, ενώ το τρίτο βήμα είναι μια θεραπεία στο σπίτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών.


Τόσο το Fiber Plex όσο και το Olaplex έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τη ζημιά και να διατηρούν την υγεία των μαλλιών κατά τη διάρκεια χημικών θεραπειών. Ωστόσο, χρησιμοποιούν ελαφρώς διαφορετικές προσεγγίσεις για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Τελικά, η αποτελεσματικότητα κάθε θεραπείας μπορεί να εξαρτάται από τον μεμονωμένο τύπο τρίχας και τη συγκεκριμένη χημική θεραπεία που εκτελείται. Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία μαλλιών για να καθορίσετε ποια θεραπεία θα ήταν καλύτερη για τα μαλλιά σας.


Εμπιστευθείτε την υγεία των μαλλιών σας σε ένα επαγγελματία, ο οποίος κάνει χρήση των ενδεδειγμένων και επαγγελματικά σχεδιασμένων προϊόντων. Ελάτε να σας ενημερώσουμε απο κοντά για την τεχνολογία που επιλέγουμε καθημερινά και τα επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Τα προϊόντα αυτά εμπεριέχουν τις τεχνολογίες Fibre plex (Schwarzkopf) στην σύνθεση τους, ώστε να εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Α.Π

7 views0 comments
bottom of page